Dulce y Ucker

Dobrodošli na 4um o Dulce i Uckeru!!!
 
PrijemPrijem  PortalPortal  KalendarKalendar  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  TražiTraži  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Delite | 
 

 Iznenađenje!!!

Ići dole 
AutorPoruka
*~Dulce Maria~*
Admin
avatar

Broj poruka : 160
Godina : 22
Lokacija : Na koncertu RBD-a
Datum upisa : 22.02.2009

PočaljiNaslov: Iznenađenje!!!   Sre Mar 04, 2009 6:19 pm

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=alfonsoherrera&message.id=3295396#M3295396

za clanove koji ne mogu uci na univision ovo pise:

Despues de 71 dias de espera lo inesperado ocurira manana!
Necesitamos avisarles a todo el mundo de la gran sorpresa que pasara manana!!!!

HORAS DE LANZAMIENTO:
Los Angeles, California -12PM-
Mexico Distrito Federal -2PM-
Miami -3PM-
Nueva York -3PM-
Puerto Rico -3PM-
Republica Dominicana -3PM-
America Central - 1PM-
Colombia -2PM-
Ecuador -2PM-
Peru -2PM-
Chile -3PM-
Brazil -4PM-
Argentina -4PM-
Inglaterra -8PM-
Espana -9PM-
Slovenia -9PM-
Serbia -9PM-
Romania -10PM-

PORFAVOR VISITEN EL FORO DE CHRISTOPHER AL TIEMPO QUE TE CORESPONDE PARA SER PARTE DE UN MOVIMIENTO COMO NO OTRO!

AVISENLE A TODOS!!!!
CORRAN LA VOZ!!!!!
PONGAN MENSAJES Y POSTINGS POR TODOS LADOS!!!!
ESTA SORPRESA ES PARA TODOS LOS FANS DE "RBD" Y ESPECIALMENTE LOS FANS DE CHRISTOPHER UCKERMANN!

NECESITAN HACER RUIDO!!!!
PONGAN MENSAJES EN TODOS LOS FOROS!
NO IMPORTA SI NO SON DE "RBD"!
ESTA SORPRESA SERA COMO NINGUNA OTRA!!!
ESTAN PREPARADOS?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://dulceyucker4um.forumsr.com
 
Iznenađenje!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» PRAVO NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE ZA SVE LJUBITELJE TELENOVELA!
» Alergija - uzrok i načini liječenja
» Tambura

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dulce y Ucker :: DULCE Y UCKER :: Christopher von Uckerman-
Skoči na: